View Single Post
Stary 10-02-2014, 16:11   #23
Mariusz
ford::professional

Imię: Mariusz
Model: Mondeo Mk3-DENSO
Silnik: 2.O TDCi 115/156KM, 299/377Nm 'by Heko.
Rocznik: VII/2OO5 Sedan
Domyślnie Odp: Moduł Komfortu - Wymiana/Dobór i oznaczenia

Cytat:
Napisał toudi17 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... -dodam jeszcze że do centralnego i alarmu posiadam dodatkowy pilot, przyciski w kluczyku nie działały odkąd mam Mondeo...
Zapewne jest tak, jak wcześniej pisałem. Masz dołożony nie fabryczny alarm i centalny razem z nim w pakiecie. Wg mnie niepotrzebnie kupowałeś moduł komfortu, no ale ....
Na Twoim miejscu podjechał bym do jakiegoś warsztatu, który się zajmuje montażem alarmów i centralnych, by mogli sprawie się przyjrzeć.

Cytat:
Napisał toudi17 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
... jak chce zamknąć drzwi kierowcy z kluczyka to jestem w stanie to zrobić lecz nie mogę ich już kluczykiem otworzyć, rozumiem że zamek też nie jest 100% sprawny?
Masz "wyrobioną" wkładkę zamka w samochodzie. Swoim kluczykiem jesteś w stanie zamknąć każdego Forda, jednak otworzyć już nie. Wynika to ze specyficznej konstrukcji wkładki zamka.

668855686

Ostatnio edytowane przez Mariusz ; 10-02-2014 o 16:13
Mariusz jest offline   Odpowiedź z Cytatem