Tak.
Wyimaki masz z tych bardzo niewygodnych do opisywanej operacji. Dużo lepsze są te z "oczkami" na palce - jak na rysunku w poście #2.
Wziąłem jakieś zdjęcie a allegro (trochę pokancerowanego...) nXa, na którym dobrze widać "filozofię" zaczepów.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W czerwonych kółkach widać wyraźnie taki metalowy "wąs", którym NX blokuje się w plastiku. Wyimak ma za zadanie schować (ściągnąć "na płasko") cały ten element sprężysty, który widać wyraźnie że odstaje. Jeśli wyimak nie do końca przyciągnie zaczep, to on dalej się blokuje o plastik, trzeba wtedy manipulując dwoma lewymi albo prawymi wyimakami spowodować, aby wypięła się i TROCHĘ wyszła jedna strona radia a potem starać się odepchnąć w tą wypiętą stronę całe radio, spróbować wypiąć drugą stronę.
BTW - owiń sobie czymś gałkę automatu, bo ją porysujesz... Wiem co mówię, bo mam ten sam układ...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.