Cytat:
Spieszę podziękować wszystkim którzy przekonali mnie do rezygnacji z oryginalnej anteny gps do Denso. Zakupiłem jedną z polecanych tu anten i rezultat widoczny jest na fotkach. Co prawda trwało pewnie z 10 minut zanim moje Denso "przyzwyczaiło" się do nowej antenki ale warto było być cierpliwym Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) Z reguły widzi do 7 satelit (pewnie to wina umiejscowienia z jednej strony pojazdu) uważam to za znakomity wynik! Polecam operację wszystkim z podobnym problemem!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Drogi Kolego, a mógł byś się podzielić informacją gdzie kupić takie cudo ;> ? Bo moja oryginalna już niestety przestała odnajdywać autko