View Single Post
Stary 03-03-2014, 23:58   #7
thelead
ford::amateur

Imię: Bartek
Model: Mondeo
Silnik: 2,0 TDDI 9o
Rocznik: 2001
Domyślnie Odp: 2.0 TDDi białe kopcenie i szelest - objawy wielkiego zła?

Cytat:
Napisał krzysiuus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Odnośnie szmerów to nie występują one czasem na postoju?
nie.... a właściwie takGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Tak jak pisałem wcześniej, odpalił_>pracuje->dostał po garach na biegach 1-3 zebrał się zaskakująco żwawo z tymi zgrzytami -> powrót do normalnej jazdy i załączenie się tego szmeru, zagłuszanego niemal całkowicie przez silnik na obrotach, całkiem wyraźny przy redukcji -> szmer utrzymał się także na postoju na jałowym biegu.

Edit: aha, szmer lokalizowałbym gdzieś w prawym sektorze komory silnika gdzieś w pobliżu przedziału pasażerskiego

Cytat:
Napisał c-matix Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No ne i poczekaj chwilke, po zatym z twojego opisu że auto pracuje poprawnie.
wiem, wiem, ale miałem mieć dzisiaj spotkanie ze sprzedającym, dlatego było mi pilnoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez thelead ; 04-03-2014 o 00:01
thelead jest offline   Odpowiedź z Cytatem