View Single Post
Stary 29-03-2014, 07:22   #55
butel
ford::advanced

Imię: Stanisław
Model: Mondeo MK4 Titek
Silnik: 2.0 TDCi
Rocznik: 2009
Domyślnie Odp: Być może niezłe miejsce na zwykłą nawigację.

Poczytajcie to:
Cytat:
Napisał Apeswu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kolego, co prawda nie podłączałem kamerki tylko zestaw głośno mówiący na oslonie przeciw słonecznej oraz zasilacz do telefonu.
Otóż kupiłem rozdzielacz do zapalniczki oraz gniazdko zapalniczki i kawałek przewodu. Do zapalniczki koło lewarka biegów przlutowalem przewód i puściłem pod plastikami pod kolumnę kierownicy, tam przylutowałem gniazdko, do gniazka podłączyłem rozdzielacz, do rozdzielacza wpiąłem zasilacz telefonu, który między plastikami wyprowadziłem w pobliżu szyby. Zasilacz od zestawu poprowadziłem pod plastikową osłoną słupka oraz za tapicerką dachu. Praktycznie nic nie widać, a wszystko działa po przekręceniu kluczyka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Można jeszcze się podłączyć pod lampkę lampkę oświetlenia kabiny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jest różnica czy zrobisz komuś ŁASKĘ czy LASKE prof. Jerzy Bralczyk

butel jest offline   Odpowiedź z Cytatem