Cytat:
|
...no i co można jeszcze robić tą wersją standard ?
...
|
Panowie - bez urazy, ale robi się fajny rynek na "stawianie" autek po eksperymentach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jakby co, to część z Panów telfonik do mnie posiada, a druga część bez problemu dostanie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zawsze do usług
Cytat:
|
A co to ma niby być ?Wypraszam sobie takie wpisy.
Nie wiem,czy wiesz , ale to jest niezgodne z regulaminem,jako obrażanie innych użytkowników forum.
|
A co widzisz obraźliwego w pytaniu czy "zgadujesz" czy wiesz?
Bo mnie o takie rzeczy zawsze można zapytać i jakoś nie przyszło by mi do głowy uznać to za obraźliwe...
Bo albo wiem, albo "zgaduję"...
Jakoś trzeciej opcji nie widzę - możesz podać...
A tak na wszelki wypadek -
bardzo przepraszam... Szczególnie za dopisek "znowu", choć zapewne dało by się w dyskusji go obronić...
BTW - warto czasem też trochę wyluzować i powiększyć margines nerwowej reakcji - paru tu mi napisało, że jestem "upierdliwo/starczo/zgryźliwy" i zapanował między piszącymi i adresatem pełen konsensus oraz adresat czasem hamuje swe oratorskie zapędy... Ale jednak przeczytanie napisanego "na pewniaka" sformułowania "układ jest zawieszony" niestety te hamulce potrafi "przyblokować"