![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#311 |
|
ford::professional
![]() Imię: Tomek
Model: NieFord-Skoda Octavia vRS
Silnik: 2.0 TSI
Rocznik: 2016
|
Ktora wersja adaptera?Rozszerzona sprawdza moduly,jest opcja ich update.Plus VBF loader,as build edytor.
Sent from my Nexus 5
http://s1069.photobucket.com/albums/u468/cliner66/ http://forum.fordclubpolska.org/album.php?albumid=786 --------------------------------------------------- 269KM/429Nm by Heko(było),następne(było) 275KM/427Nm...jest 324KM/483Nm... |
|
|
|
|
|
#312 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
|
Cytat:
czy tą wersją standard normalnie będzie można zmieniać/podnosić wersję w Convers+ ? no i co można jeszcze robić tą wersją standard ? Swoją drogą jak tylko wrócę do PL to .......... a to na PW do kogoś napiszę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
#313 | |
|
FCP member
![]() Imię: Tadeusz
Model: Mitsubishi Outlander PHEV, C-max Energi (USA) PHEV
Silnik: 2.4 PB, 2.0 PB wolnossące cykl Atkinsona - hybryda plug-in
Rocznik: 2019, 2016
|
Cytat:
To, że pali się lampka i nie ma sygnalizacji pasów dla mnie nijak nie oznacza, że poduszki nie działają...
|
|
|
|
|
#314 | |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
Cytat:
Nie wiem,czy wiesz , ale to jest niezgodne z regulaminem,jako obrażanie innych użytkowników forum. |
|
|
|
|
|
|
#315 | ||
|
FCP member
|
Cytat:
Jakby co, to część z Panów telfonik do mnie posiada, a druga część bez problemu dostanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Zawsze do usługGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Cytat:
Bo mnie o takie rzeczy zawsze można zapytać i jakoś nie przyszło by mi do głowy uznać to za obraźliwe... Bo albo wiem, albo "zgaduję"... Jakoś trzeciej opcji nie widzę - możesz podać... A tak na wszelki wypadek - bardzo przepraszam... Szczególnie za dopisek "znowu", choć zapewne dało by się w dyskusji go obronić... BTW - warto czasem też trochę wyluzować i powiększyć margines nerwowej reakcji - paru tu mi napisało, że jestem "upierdliwo/starczo/zgryźliwy" i zapanował między piszącymi i adresatem pełen konsensus oraz adresat czasem hamuje swe oratorskie zapędy... Ale jednak przeczytanie napisanego "na pewniaka" sformułowania "układ jest zawieszony" niestety te hamulce potrafi "przyblokować"
Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 10-07-2014 o 19:43 |
||
|
|
|
|
|
#316 | |||
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
|
|
#317 |
|
FCP member
|
OFF-TOP. Wyluzuj.
Odpowiedz po prostu czy wiesz, że "układ (RCM) jest zawieszony" czy "nie wiesz".
|
|
|
|
#318 | |
|
FCP member
|
Cytat:
Kiedyś dawno temu chciałem kupić tego UCDSa bo do każdego było daleko i nadal jest . Suma wszystkich kosztów daje mi urządzenie na własność . A tylko myślałem nad podniesieniem softu w Convers+ do wersji 1007 . Pytanie co można jeszcze ulepszyć ale nie experymentować uważam za słuszne . Tylko robić to co jest sprawdzone i pewne. Pisałem że chciałem kupić a Rosjanie na pytania o możliwość zakupu milczeli (zadeklarowałem kupno). Dopiero po dość takim powiedzmy nieprzyjemnym poście odezwali się . Ja nie rzucam nigdy słów na wiatr wiec jak postanowiłem że kupię to kupię (chyba że mi jednak nie sprzedadzą) .Nawet jak miałby leżeć będzie u mnie . Nikomu nie zamierzam rynku odbierać nie to mi w głowie siedzi a tym bardziej nie zamierzam robić jakichś eksperymentów i uśmiercać samochody. Proste jak drut. Kilka osób to ma i myślę że powinniśmy się jakoś dzielić wiedzą ...................chyba ze się jednak mylę Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Inną sprawą jest soft kolegi "Oriona" tu sprawa będzie dogadana ..... pojawił się kolega z PL co rzeczowo przedstawia to i owo i przede wszystkim odpowiada i nie ściemnia .Resztę na PW lub tel sobie dogadamy . No i chciałbym ale to "ja" aby wszyscy na forum czy się lubią czy nie byli dla siebie życzliwi i przyjacielscy a co najważniejsze pomagali sobie . JA będę/nie będę miał tego UCDSa i każdy kto kupił tak zaczynał . Zaczynał od zera i zadawania pytań na forum. Chyba że się mylę i wszystko wiedział. Ja tak nie mam dlatego pytam co by niczego sobie w aucie nie uszkodzić . Gdybym miał kogoś blisko to nie byłoby nawet myśli o zakupach .
Moja zabawa z nawigacjami Moje mody we własnym aucie - C+/Tempomat/ACC/BLISS/CTA/CHIP/SYNC2>SYNC3 LOGA stacji Radiowych w SYNC3 bez wymiany ACMa Ostatnio edytowane przez leszcz ; 10-07-2014 o 23:37 |
|
|
|
|
|
|
#319 |
|
FCP member
|
Drodzy koledzy
Czy już jest soft do przedlifta z PDC który działa bez bugów ? Pytanie o tyle zasadne że jak zadałem pytanie na forum rosyjskim to kolega z rosji który robi ten soft napisał że soft jest już od dwóch miesięcy i działa . Tu pisano że nie działa wiec jak to jest >?? pozdr leszcz
|
|
|
#320 |
|
FCP member
|
Soft działa, tylko ma drobny błąd w liczeniu średniej prędkości. Funkcja praktycznie nie używana.
Dla niektórych to ponoć ważne (mayak za każdym razem przestrzega...). Ja twierdzę, że nie ma to większego znaczenia. Choć prawdą, jest że jak się kupuje towar za 40euro, to dobrze by było aby nie miał widocznych i opublikowanych wad... Kiedy będzie soft do przedlifta bez tej wady - dobre pytanie... Podobno już jest, tylko darkleo opóźnia się z włączeniem go do nowego wydania.
Ostatnio edytowane przez tedi_k ; 25-07-2014 o 19:06 |
|
|
|