Cytat:
|
No chyba te z marketu za 49 zł.
|
Akurat chodziło mi o każde, nawet te po 499 zł wpasowane gdzieś w dolny grill. To jest moje zdanie i mój gust, kolega ma prawo mieć inny.
Cytat:
To co jest w stanie kolegę powalić? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Akurat oryginalne wyposażenie mondeo w led-y było dobrym posunięciem. Wygląda estetycznie i przede wszystkim świeci bardzo dobrze. A dodatkowa funkcja postojówek przy zapalonych mijania jest bardzo przydatna (odpadają żarówki W5W, które się grzały i wypalały gniazda).
|
Oczywiście, bardzo dobre i praktyczne posunięcie. Ale czy mi się to musi podobać ??? Wg mnie jest wygląd tych ledów jest "taki sobie", znacznie bardziej podoba mi się np. Audi A4 B8 mające ledy w reflektorach a nie w zderzaku. Nowe Clio to już w ogóle porażka jeżeli chodzi o dzienne ledy. Natomiast najbardziej podobają mi się światła dzienne w VW Golfie 6 i 7. Taki sam efekt oddaje właśnie m. in. mój mondek oraz kolegi qrczakos, choć VW stosuje chyba osobną żarówkę (nie jestem pewny). A że nie ma homologacji ? Mam drugi amerykański samochód, który ma w sumie każdą lampę bez durnego napisu E cośtam, Policja tylko stwierdza fakt, że skoro jest przegląd to wszystko OK. A jak trafie na niebieskiego który zabierze dowód to i tak to obejdę. Poza tym w mondku nie mają prawa tego zrobić jak odepnę SD-2.