Cytat:
|
ulzył nie ulżył -nie moim celem było ulzenie sobie ale rozwiniecie tematu bo kolega "mmisza" zadal pytanie i cisza nastałą
|
No rzeczywiście cisza od wtorku koło północy do środy rano..., jak to zwykle w godzinach nocnych bywa, gdy ludzie śpią jak nie muszą pracować
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Może Ty siedzisz na forum po nocach.
Poza tym wiekszość wypowiedzi jest o DPF-ie... w temacie o tubre benzynie.
Ani wgranie fabrycznej mocniejszej kalibracji, ani chip tuning sam w sobie nie "zabije" silnika, tylko jego użytkownik, jego styl jazdy i sposób (nie)dbania o auto.
Cytat:
A Tobie nie brakuje 30 kucy? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Marcin wiesz przecież, że wybieram się do Ciebie od dawna, póki co jak pewien słynny ptaszek
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo średnio mi po drodze a i czasu mam mało.
A dodatkowo ostatnio betonowy podjazd wyskoczył mi nagle na drogę pod koła i zniszczył oponę, przez co parę ładnych stówek poszło na inny cel
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.