View Single Post
Stary 04-09-2014, 16:53   #28
boncio
ford::expert

Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019
Domyślnie Odp: EcoBoost 1.0l I3 przełączenie 100 koni -> 125 koni

Cytat:
Napisał mjprzem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ulzył nie ulżył -nie moim celem było ulzenie sobie ale rozwiniecie tematu bo kolega "mmisza" zadal pytanie i cisza nastałą
No rzeczywiście cisza od wtorku koło północy do środy rano..., jak to zwykle w godzinach nocnych bywa, gdy ludzie śpią jak nie muszą pracować Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Może Ty siedzisz na forum po nocach.
Poza tym wiekszość wypowiedzi jest o DPF-ie... w temacie o tubre benzynie.

Ani wgranie fabrycznej mocniejszej kalibracji, ani chip tuning sam w sobie nie "zabije" silnika, tylko jego użytkownik, jego styl jazdy i sposób (nie)dbania o auto.
Cytat:
Napisał mayak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A Tobie nie brakuje 30 kucy? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Marcin wiesz przecież, że wybieram się do Ciebie od dawna, póki co jak pewien słynny ptaszek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. bo średnio mi po drodze a i czasu mam mało.
A dodatkowo ostatnio betonowy podjazd wyskoczył mi nagle na drogę pod koła i zniszczył oponę, przez co parę ładnych stówek poszło na inny cel Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez boncio ; 04-09-2014 o 17:01
boncio jest offline   Odpowiedź z Cytatem