View Single Post
Stary 18-09-2014, 10:17   #39
exciter79
ford::amateur

Imię: Artur
Model: Grand C-Max
Silnik: 1.6
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Zakup Grand C-maxa z salonu

Dzięki. Jeszcze tylko temat leasingu mi został-a banki strasznie zdzierająGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Muszę podjechać i podpytać w Fordzie o jakieś promocje - może przy dobrym procencie warto wziąć na mniej rat - ale to już temat poza zakupem auta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Póki co czekam z utęsknieniem i pierwszy raz w zyciu chciałbym aby była już późna jesień/początek zimy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

PS. taka anegdotka - tydzień temu na parkingu pod sklepem zauważyłem C-maxa (bez Grand) wiec podjechałem i zagadałem właściciela czy zadowolony,jak się sprawuje i jak tam spalanie - koleś powiedział,że ma auto 2 tygodnie, jest mile zaskoczony,żałuje że nie wziął granda bo czasami jakieś kartony wozi. Pytam -a jak spalanie - facet się uśmiechnął i mówi : Panie,wsiadasz i nie myślisz o niczym innym jak o dodaniu gazu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tak dobrze się jedzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie zdradził mi ile pali Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
exciter79 jest offline   Odpowiedź z Cytatem