Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Forum Ogólne > Ford Garage > Kupujemy auto
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 23-07-2014, 22:36   #31
Wojtek Gdynia
ford::amateur

Imię: Wojtek
Model: Grand C Max
Silnik: 1.0 eco 125km
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Zakup Grand C-maxa z salonu

Teraz na cmax mają 4.99% w skali roku prze kredycie na 60 miesięcy taki mi zaproponowali rzeczywista 8.89%.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Wojtek Gdynia ; 24-07-2014 o 08:53
Wojtek Gdynia jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 23-07-2014, 23:04   #32
Atlis
ford::professional

Imię: Marian
Model: Focke-Wulf
Silnik: 1.6EB 207KM/333Nm
Rocznik: 2011

No to bardzo fajnie. :-)
Atlis jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 24-07-2014, 14:35   #33
boncio
ford::expert

Model: Audi Q3 Sportback/Mazda CX-3
Silnik: 1.4e 245KM/2.0 121KM
Rocznik: 2022/2019

A w kredycie na 36 miesięcy jest nawet na 2,99% w skali roku.
Leasing ma swoje zalety jak to, że wszystko jest kosztem i zna się od razu koszt sumaryczny. W kredycie symulacje potrafią się różnić od tego co wyjdzie na koniec. Ja dostałem 103,8% na 3 lata.
boncio jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 24-07-2014, 15:18   #34
p.saw
ford::professional

Imię: Przemek
Model: Mondeo MK5 FL Titanium
Silnik: 2.0 A8 EcoBlue 190KM
Rocznik: 2019, I rej. 2020

Cytat:
Napisał boncio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja dostałem 103,8% na 3 lata.
No niezła oferta. To jakaś promocja była? Gdzie?
p.saw jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 24-07-2014, 17:05   #35
boncio

Oferta specjalna po znajomości z dyrektorem oddziału i dla wartości brutto auta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie od Forda.
Realnie można dostać 105-107%. Wszystko zależy od wkładu własnego itd.
Stary 26-07-2014, 18:28   #36
exciter79

Imię: Artur
Model: Grand C-Max
Silnik: 1.6

o to widzę,że z leasingiem muszę jeszcze powalczyć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Jestem po jeździe tak silnikiem 1.0 125 KM jak i 1.6 150 KM - nie ma co porównywać-mimo różnicy 3 tysi biorę 1.6 150 KM. Była frajda z jazdy a samochód testowy jaki mieli z 30 tyś przebiegu miał średnie spalanie 7.8 więc mam nadzieję,że jeszcze troszkę zejdę i będzie ok.

Bump:
Cytat:
Napisał Atlis Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
W skali roku mam 8,88%, RRSO 16,95%. Źle pamiętałem.
ja dostałem 110 % z getin i ford bank wyrównał ofertę. Teraz powalczę jeszcze o jakieś zejście - 108 % będzie ok.
exciter79 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 18-09-2014, 08:00   #37
exciter79

Tak więc stało sięGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Grand C-Max zamówiony, szczegóły i detale wybrane. Tylko czas oczekiwania bardzo długi (3 miesiące). Wybrałem wersję TITANIUM , 1,6 150 KM; Kolor Lunar Sky; dodatkowo pakiet C-max upgrade i Family, tempomat i kilka bajerów typy nakładki na progi i dywaniki. Mam nadzieje,że moje pierwsze nowe auto,które jednak sporo kosztuje mnie finansowo(rodzinie oznajmiłem,iż przez 5 lat chleb z pasztetową i wakacje pod namiotemGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. będzie dobrym wyborem i 5 lat gwarancji,które wynegocjowałem pozwoli na spokojną,bezpieczną i komfortową jazdę.
Jak odbiorę podzielę się spostrzeżeniami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 18-09-2014, 09:03   #38
latar
FCP member

Model: S-Max TitS
Silnik: 2.2 230KM by heko
Rocznik: 2011

Gratulacje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Fajny kolor. Pieknie leży na Titanium Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
latar jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 18-09-2014, 10:17   #39
exciter79

Dzięki. Jeszcze tylko temat leasingu mi został-a banki strasznie zdzierająGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Muszę podjechać i podpytać w Fordzie o jakieś promocje - może przy dobrym procencie warto wziąć na mniej rat - ale to już temat poza zakupem auta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Póki co czekam z utęsknieniem i pierwszy raz w zyciu chciałbym aby była już późna jesień/początek zimy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

PS. taka anegdotka - tydzień temu na parkingu pod sklepem zauważyłem C-maxa (bez Grand) wiec podjechałem i zagadałem właściciela czy zadowolony,jak się sprawuje i jak tam spalanie - koleś powiedział,że ma auto 2 tygodnie, jest mile zaskoczony,żałuje że nie wziął granda bo czasami jakieś kartony wozi. Pytam -a jak spalanie - facet się uśmiechnął i mówi : Panie,wsiadasz i nie myślisz o niczym innym jak o dodaniu gazu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tak dobrze się jedzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie zdradził mi ile pali Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 18-09-2014, 19:17   #40
boncio

Cytat:
Napisał exciter79 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
TITANIUM , 1,6 150 KM; dodatkowo (...) nakładki na progi i dywaniki.
Nakładki super sprawa, koszt mały a wygląd ekstra. Ale czemu dywaniki jak w Titanium są welurowe w standardzie? Chyba, że dodatkowe gumowe.
Odpowiedz

Tagi
c-max , ecoboost

Zasady postowania