View Single Post
Stary 23-09-2014, 12:15   #55
Merky
ford::amateur

Imię: M
Model: Ford Grand C-MAX
Silnik: 1.6 ecoboost 150 KM
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Zakup Grand C-maxa z salonu

Cytat:
Napisał exciter79 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzięki. Jeszcze tylko temat leasingu mi został-a banki strasznie zdzierająGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Muszę podjechać i podpytać w Fordzie o jakieś promocje - może przy dobrym procencie warto wziąć na mniej rat - ale to już temat poza zakupem auta Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Póki co czekam z utęsknieniem i pierwszy raz w zyciu chciałbym aby była już późna jesień/początek zimy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

PS. taka anegdotka - tydzień temu na parkingu pod sklepem zauważyłem C-maxa (bez Grand) wiec podjechałem i zagadałem właściciela czy zadowolony,jak się sprawuje i jak tam spalanie - koleś powiedział,że ma auto 2 tygodnie, jest mile zaskoczony,żałuje że nie wziął granda bo czasami jakieś kartony wozi. Pytam -a jak spalanie - facet się uśmiechnął i mówi : Panie,wsiadasz i nie myślisz o niczym innym jak o dodaniu gazu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tak dobrze się jedzie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie zdradził mi ile pali Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Faktycznie człowiek ma ochotę czasami za szybko pojechać. Niedługo minie miesiąc jak mam Granda, jeszcze 1000 km nie przejechał, ale wybór silnika ecoboost 150 KM był strzałem w dziesiątkę. Oby tylko bezawaryjnie. A co do oczekiwania to szybko minie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja umowę podpisałem w maju, a czas dostawy to miał być październik! Odebrałem pod koniec sierpnia tylko dlatego, że zdążyli już przenieść produkcję do Niemiec i Grand-e nie musiał tak długo do Polski podróżować.
Merky jest offline   Odpowiedź z Cytatem