Cytat:
|
Moje zegary to te zielone przedliftowe ale z duzym ekranem, tym ktory w trakcie nawigowania pokazuje strzalki. mam c maxa z 2006 roku, silnik 1.8 tdci. Kolego jeżeli możesz coś podpowiedzieć, będę zobowiązany. Jeżeli to info nie wystarczy, oczywiście wrzucę zdjęcie.
|
I tu moę Ciebie pocieszyć ja mam też z dużym dodatkowym wyświetlaczem tyle że od automatu i działa wszystko poprawnie. No i zegar po wyjęciu radia ustawiamy w zegarach bo znika radio pojawia się ustawianie czasu i daty w meni licznika.
Cytat:
|
W przedliftowych zegarach nie działa to poprawnie. Nie da się nic poradzić. Tylko poliftowe zegary po update softu robią to OK.
|
I tutaj się zgodzę tylko dodam od siebie że ostatnio po kilku modyfikacjach ustawień zaobserwowałem zależność że zegary niewyświetlające poprawnie spalania chwilowego nie wyświetlają też we właściwy sposób % działania nagrzewnicy PTC. Mówimy tu oczywiście o licznikach przedliftowych.
Cytat:
|
Napisał slyboots
Pozdrawiam i czekam na ewentualne info w sprawie wyświetlania stanu załączenia ale bez %
HEC/Configuration/ 1:Acivity Display "On/Off" i
PTC (status report only)
|
Już raz podpowiadałem Tobie w innym temacie co należy ustawić aby wyświetlało tylko wł/wył nagrzewnicy bez %