No i stało się !!
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zostałem SZCZĘŚLIWYM posiadaczem softu MORTALA z PDC i PTC
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
WIELKIE, WIELKIE i jeszcze raz WIELKIE podziękowania dla „leszcza”
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. z@jebista sprawa … sofcik wgrany działa lepiej niż OK
Jeszcze raz dzięki leszczu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. przede wszystkim za Twoje poświęcenie i pomoc …
……… ale jak to bywa nie obyło się bez problemów i chwili zgrozy (za to nie dzięki)
Cytat:
No i dziś pierwsza "porażka"
Wgrany soft nie zadziałał z modułem PAM (zero reakcji na wyświetlaczu) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a jako że nie mam możliwości jego update Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jutro spróbujemy podmienić na moduł który mi się ostał z mojego Mondo a jak nie zadziała to trzeba będzie kupić 8Gxxxxx
pozdr Tomek
|
…….. ale i z tym kolega sobie poradził
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. równie dobrze mogłeś powiedzieć „kup sobie nowy moduł i spadaj”
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ukłony za zawziętość
gdyby wszyscy byli tak pomocni świat byłby piękniejszy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tym bardziej robiąc to praktycznie bezinteresownie, a nie za kasę …
Jeszcze raz dzięki i mam nadzieję – do zobaczenia