Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Samochody > Ford Mondeo
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 14-11-2014, 19:19   #411
Speedo
Junior Moderator

Model: S-Max
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Wersja soft Convers+

ok, Rosjaninowi, 80e albo poślij mu 4k wróbli, podobno teraz cienko przeda, zaoszczędzisz jakies 60pln lekka reka Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Speedo jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 14-11-2014, 19:27   #412
leszcz
FCP member

Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020

Cytat:
Napisał mayak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale czy nie uważasz, że w oczach osoby zainteresowanej wgraniem softu to Twój wpis zabrzmi: część klocków mam, a część nie ma
Nie tylko uprzedzam że jeśli nie zadziała (to był pierwszy raz) należy się liczyć z podmianą modułu PAM

Cytat:
Napisał mayak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chcesz żeby Cię namawiać do zmiany decyzji, czy piszesz online list do Św Mikołaja?
Myślę że masz coś do mnie i jesteś uszczypliwy masz bardzo dziwne poczucie humoru.

Cale szczęście ten UPDATER modułu PAM ma być umieszczony w programie za darmo .Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Nigdy nie wejdę w Twoje buty czy tedi_k nie w tym rzecz . Fachowcem jestem od "fikołków"
tu pomagam i nie jest to biznes . Nie martw się kolego wiec o stratę klienteli bo "leszcz" może pomóc .Ciekawe jakie były innych początki .....

Dla mnie jesteś mistrzem . Mistrzu więc przestań

pozdrawiam Tomek

Tu Wy jesteście "guru" i nie mam z tym problemu.

Ostatnio edytowane przez leszcz ; 14-11-2014 o 19:42
leszcz jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 14-11-2014, 21:16   #413
cliner
ford::professional

Imię: Tomek
Model: NieFord-Skoda Octavia vRS
Silnik: 2.0 TSI
Rocznik: 2016
Domyślnie

Peace gent's.
269KM/429Nm by Heko(było),następne(było) 275KM/427Nm...jest 324KM/483Nm...
cliner jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 15-11-2014, 20:13   #414
mars45
ford::beginner

Model: mk4
Silnik: 2.0
Rocznik: 2007

No i stało się !! Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Zostałem SZCZĘŚLIWYM posiadaczem softu MORTALA z PDC i PTC Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
WIELKIE, WIELKIE i jeszcze raz WIELKIE podziękowania dla „leszcza” Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. z@jebista sprawa … sofcik wgrany działa lepiej niż OK Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jeszcze raz dzięki leszczu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. przede wszystkim za Twoje poświęcenie i pomoc …

……… ale jak to bywa nie obyło się bez problemów i chwili zgrozy (za to nie dzięki) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Napisał leszcz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No i dziś pierwsza "porażka"
Wgrany soft nie zadziałał z modułem PAM (zero reakcji na wyświetlaczu) Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a jako że nie mam możliwości jego update Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jutro spróbujemy podmienić na moduł który mi się ostał z mojego Mondo a jak nie zadziała to trzeba będzie kupić 8Gxxxxx

pozdr Tomek
…….. ale i z tym kolega sobie poradził Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. równie dobrze mogłeś powiedzieć „kup sobie nowy moduł i spadaj” Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ukłony za zawziętość Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

gdyby wszyscy byli tak pomocni świat byłby piękniejszy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. tym bardziej robiąc to praktycznie bezinteresownie, a nie za kasę …

Jeszcze raz dzięki i mam nadzieję – do zobaczenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mars45 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 15-11-2014, 20:32   #415
leszcz
FCP member

Cytat:
Napisał mars45 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
do zobaczenia
No do zobaczenie może i jutro Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pisałem nie ma za co dziękować .
To ja mogę podziękować bo udostępniłeś auto do aktualizacji drugiego modułu PAM.

Gdybym tylko miał pod ręką moduły kolegów z forum poszłaby akcja . Fajna zabawa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A i przy okazji umieścimy tam gdzie powinien być głośniczek od PDC (wcześniej go ktoś wyjął i dyndał w bagażniku ku mojemu zdziwieniu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.)

pozdr Tomek

Ostatnio edytowane przez leszcz ; 15-11-2014 o 20:34
leszcz jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 15-11-2014, 21:22   #416
mars45

to koledzy mogą podsyłać w razie co swoje moduły, ja udostępnię "dawcę", Ty będziesz robić UPgrade i można pomagać ludziom Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. hehehe

no może i do zobaczenia jutro Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 15-11-2014, 21:56   #417
leszcz
FCP member

Cytat:
Napisał mars45 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
to koledzy mogą podsyłać w razie co swoje moduły
Uważaj bo nie wyrobimy z logistyką .No i musiałbyś jeździć bez boczku bo jego podwijanie w tą i w tamtą stronę doprowadziłaby do jego zniszczenia.
Myślę że jak ktoś jest zainteresowany to tylko jak ma C+ i chce wizualizację . Sam upgrade dla upgradu jest bezcelowy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Koledzy co mają sprzęt pewnie zaktualizują w razie czego ten moduł.
Stary 15-11-2014, 22:01   #418
mars45

Cytat:
Napisał leszcz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Myślę że jak ktoś jest zainteresowany to tylko jak ma C+ i chce wizualizację . Sam upgrade dla upgradu jest bezcelowy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
no wiadomo, to oczywiste Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. hehe
Stary 15-11-2014, 22:14   #419
mayak
FCP member

Imię: Marcin
Model: Smax / Fusion Energy
Silnik: 2.0ecoblue / plug-in hybrid
Rocznik: 2019 / 2017

Korespondencyjne wgrywanie customa nie jest takie proste bo vin jest zapisywany - to tak w ramach ostrzeżenia przed wtopieniem kasy
////// ZMIANA MOCY 1.6tdci 95->115 # 2.0 tdci 140->163 # 1.5/1.6eb 150->182 # Transit 2.2 tdci # diagnostyka # TEMPOMAT # Immobilizer/kluczyki # konfiguracja # spolszczenia # wszystkie modele Europa-USA ////// MAYYAK@GMAIL.COM
mayak jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 16-11-2014, 14:35   #420
leszcz
FCP member

Cytat:
do zobaczenia jutro
No to zrobiliśmy to o czym zapomnieliśmy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Korespondencyjne wgrywanie customa nie jest takie proste
A o czym wspominasz ?
Jeśli o zaprogramowaniu modułów PAM to raczej można skoro mam sam z innego auta i działa OK .

pozdr Tomek
Odpowiedz

Zasady postowania