Tak, samochód nie dawno kupiony a w życiu z dieslem się nie obchodziłem, toteż wolałem zapytać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Typowe rzeczy, jak filtr paliwa, oleju i powietrza zamierzam wymienić razem z rozrządem, czy olejem, jak to po kupnie, bardziej myślałem, czy coś jest znaczącego w dieslu a benzyniaku co wypadało by sprawdzić.
A spalanie takie wychodzi przy jeżdzie równych 100km na ekspresówce okoló 120km/h. Także nie są to krótkie odcinki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeśli mówisz, że przy takiej jeżdzie ( na forum wyczytałem, że klima jest włączona przy nawiewie na szybę a zawsze takową mam pomimo nie sweicenia kontrolki ac ) 5.5/6l to trzeba się porządniej tym zająć.
A czy ropa nie z kambodży to nie sposób sprawdzić, potrafi się trafić nawet na orlenie, na którym tankowałem poprzednio benzyne i 2 razy zbiornik czyściłęm, bo pełno wody.
Ale dziękuję Kolego
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.