Ja u siebie przed zimą w tamtym roku wymieniłem wszystkie 4 świece żarowe + aku BOSH S4 Silver i problem z odpaleniem znikł i co prawda jak było u mnie -15 i autko stało dwa dni nie ruszane to miałem problem z odpaleniem autka lecz po stronie aku, gdzie troszkę mu mocy brakowało, by porządnie zakręcić ale i tak odpalił od strzała można powiedzieć
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Brak mocy spowodowany tym, że głównie jeżdżę po mieście więc nie mam gdzie porządnie doładować aku, a sprzęt grający (wzmacniacz itd.), ogrzewanie zżerają prądu aż miło podczas jazdy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zresztą jak ktoś się wozi Dieslem to chyba powinien wiedzieć, że zimą czasem są problemy z odpaleniem i przed mrozami lepiej wyjeździć letnie paliwo i zalać zimowego upewniając się na stacji czy takowe już mają + ewentualnie uszlachetniacz, bo z doświadczenia wiem, że 30% problemów z odpaleniem to kasza w baku, bo w zbiorniku pół baku jeszcze letniego paliwa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A jak ktoś ma problemy z odpaleniem autka do -10 stopni to już powinien szukać przyczyny swojej głupoty i zrobić przegląd stanu autka przed zimą, by nie być rozczarowanym