Cytat:
|
Myślisz że i tu wałków nie robią....???
Sławek, dobry przykład...tylko 90 % kupujących nie chce zrozumieć że dobre auto musi kosztować....
|
Pewnie gdzieś tam coś robią ale stary jakie są proporcje - przy ściąganym aucie od handlarza, a poleasingowym tutaj serwisowanym w aso? No pomyśl trochę? Na 1000 ściąganych przez brudasa pana mirka czy innego oszusta może z 1 poleasingowy trafi się z problemem. Kupno auto używanego zawsze jest jakimś ryzykiem, ale ludzie nie popadajmy w paranoje. Pan handlarz musi zarobić a jak większość osób wie, za granica dobre auto jest droższe niż tu, więc co sprowadzonego stamtąd możesz ty jako klient końcowy dostać? Nad czym tu dyskutować?
Niech każdy robi jak chce. Ja od dawna stawiam na auta poleasingowe które serwisuje na niezbędnym minimum w ASO (książka itd.) . Efekt następujący : problemów technicznych brak, problemów ze sprzedażą brak. W passacie którego kupiłem kiedyś wystąpiła mi po pewnym czasie awaria skrzyni DSG, auto dawno po gwarancji, zapłaciłem 400 zł w ramach dobrej woli dealera ASO Wzięło na siebie koszt 3800 zł za wymianę sprzęgieł w skrzyni (auto serwisowane w salonie).
Więc jak uważasz że lepszy patent jest z kupnem od P. Mirka to powodzenia
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pozdrawiam Maciek