U mnie słupek kierowcy trzeszczał jak głupi na krzywiznach podczas gwałtownego przyspieszania i hamowania
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. doprowadzało mnie to do furii
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Okazało sie w moim przypadku ze za mocno spasowane drzwi u samej góry tam gdzie sa te czarne błyszczace nakładki
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ocierały o siebie te gumowe uszczelki az było widac jak sa wytarte
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Sprawdziłem to podczas jazdy w bardzo prosty sposób
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.zamknąłem drzwi wkładajac szmatke pomiędzy ....i nastała bloga cisza.Podsumowanie: na koniec zeszlifowałem troche te uszczelki artystycznie i nakleiłem dodatkowo taka cienka pianke
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Od roku spokój.