View Single Post
Stary 28-02-2015, 16:57   #356
biner
ford::professional

Imię: slawek
Model: MK5
Silnik: był 2,0 EB 203 AT=> 240 by mm32
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 vs konkurencyjne auta

Sam jestem ciekawy jak to działa, ACC to bajka ale nie za 5k te ceny to oni maja z kosmosu naprawdę. Koleś co mi to opowiadał uprzedza klientów o tym jak dziala żeby nie mieli pretensji.Nie wiem czy prawdę mówił trzeba by było samemu przetestować. Gdzieś wyczytałem że kobitka dojeżdżała do rogatek 15-20 km na godzinę i zahamowało, a drugi pisal że postawił karton i nie działa. Ten system jest zawiniety jak ten cały FORD POLSKA i ta siec dielerska ktora nie ma pojęcia co sprzedaje ,nie potrafią odp na konkretne pytanie nawet te głupie ozdobne koncowki. Słyszałem 4 wersje tych palantów i każda inna

Bump: a najbrdziej się podniecają że jest amortyzator w przedniej masce. Jakby to było najwazniejsze, powiedziałem mu że mam nadzieje że mk5 jest tak dobry ze nie będe tu zaglądał a on się roześmiał i powiedział że te wszystkie samochody są robione jak AGD na 5 lat, po czym ja mu odpowiedziałem to cena powinna wynosić 50 % tego auta wtedy byłoby ok

Bump: JEdno co mnie zaciekawiło to muszę przyznać że tylne zawieszenie MK5 w porównaniu do mojej astry i peugeota które maja belkę skrętną jest zarąbiście rozbudowane ile tam jest dziwnych łącznikow uuuuuuuuuuuuu

Bump: A co to jest ten system procolision mk5 to ma bo gdzies słyszałem ale nie widze w specyfikacji itd

Bump: Coś mnie koleś oszwabił tu jest przykład ACS https://www.youtube.com/watch?v=Pr0NAhrxG-0

Bump: pre colision sorki miało być
biner jest offline   Odpowiedź z Cytatem