View Single Post
Stary 27-04-2015, 20:44   #5
leszcz
FCP member

Imię: Tomi
Model: FUSION 4x4
Silnik: 2.0EB
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Drżenie silnika na biegu jałowym - możliwe przyczyny ?

Cytat:
Napisał maniunio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czy u Ciebie występuje również buczenie zaczynające się około 2500 obrotów? Po wyłączeniu auta jest również kilka cyknięć tak jakby z tyłu silnika i jakieś dziwne "piszczenie".
Nie nic z tych rzeczy .
A jak mnie coś denerwuje to muszę zrobić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. taki już typ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak sie zastanawiam dlaczego w benzynie ten problem wystąpił . No cóż wysilone autko i ten nieszczęsny system START/STOP który ja wyłączyłem po zakupie .Ale w Niemczech pewnikiem jeździli z nim normalnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Puki co się rozeznałem w cenach i za koło SACHS zapłacę bez rabatów 700zł ( rabat dostanę niezły więc będzie dużo taniej) być może też wysprzęglik trzeba będzie a cena jego to 600-700zł.
Okaże się po zdjęciu skrzyni co tam nawaliło dokładnie.
Zawsze jest co robić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A ogólnie autko super no i spalanie jak marzenie 9-9,5l w mieście

Ostatnio edytowane przez leszcz ; 27-04-2015 o 20:47
leszcz jest offline   Odpowiedź z Cytatem