Cytat:
|
Czy u Ciebie występuje również buczenie zaczynające się około 2500 obrotów? Po wyłączeniu auta jest również kilka cyknięć tak jakby z tyłu silnika i jakieś dziwne "piszczenie".
|
Nie nic z tych rzeczy .
A jak mnie coś denerwuje to muszę zrobić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. taki już typ
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak sie zastanawiam dlaczego w benzynie ten problem wystąpił . No cóż wysilone autko i ten nieszczęsny system START/STOP który ja wyłączyłem po zakupie .Ale w Niemczech pewnikiem jeździli z nim normalnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Puki co się rozeznałem w cenach i za koło SACHS zapłacę bez rabatów 700zł ( rabat dostanę niezły więc będzie dużo taniej) być może też wysprzęglik trzeba będzie a cena jego to 600-700zł.
Okaże się po zdjęciu skrzyni co tam nawaliło dokładnie.
Zawsze jest co robić
A ogólnie autko super no i spalanie jak marzenie 9-9,5l w mieście