Cytat:
|
Jak nie potrafisz rozpoznać różnicy między markową-sprawdzoną oponą a np. takim cudem techniki jak Lassa to nie będę Ci tłumaczył - i tak nie pojmiesz...
|
Hmm co tu napisać, może nie podejmę tematu co kto może objąć swym "małym" rozumkiem (jak to miał w zwyczaju, wypowiadać się Kubuś Puchatek, lub coś w tym stylu) bo to źle wpływa na... atmosferę na tym zacnym forum.
Natomiast protestuje przeciwko tezie, że młode drogie auto to i należą się super opony, dlaczego, starsze mają jeździć na byle czym? No bo może jak ma się rozwalić z powodu opon to niech to zrobi w nowym, przynajmniej więcej poduszek zadziała
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do markowych opon to już pisałem, miałem sprawdzone, pierwszy komplet się zużył normalnie a drugie się zepsuły po niecałym roku, a niby to taka wiodąca firma, która jednak miała wpadkę, trudno.. zdarza się i tak.
Sam teraz poszukuję opony taką jak mam na zapasie, do pary i tylko taką, nie interesuje mnie z "wolnego" handlu, choć rocznik jest dostępny w sprzedaży. Dlaczego tak....lekko lepiej się starają podczas produkcji serii na pierwszy montaż... taką mam nieoficjalną wiedzę. Choć jak w salonie w nowym Fokusie St widziałem na feldze 80gr...to nie wiem czy ta teoria jest prawdziwa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.