Łącznie wydałem około 1200zł, gdybym dorzucił z 300zł pewnie bagażnik byłby zrobiony idealnie, ale na tym mi już tak nie zależało. Chciałem zrobić tylko tylne nadkola a resztę wykleić resztkami. A jak się mieściłem pod plastikami ? Nie zawsze się mieściłem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Co do podłogi stosowałem GMS09 bo ta mocno może się skompresować (choć podłoga i tak się delikatnie podniosła). Ogólnie pod plastiki starałem się dawać tylko butyl. Dopiero jak widziałem więcej miejsca to dawałem piankę. Jednak mądrość ta dopiero powstała po pierwszych próbach, gdzie trochę się zagalopowałem i za dużo wykleiłem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Radzę podczas oklejania od razu robić otwory w macie na wiązki itp. by nie tracić później czasu na szukanie ich
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Ja ją kupowałem jako luxury i jej opis znajdziesz w poście #24. Ogólnie bardzo grube aluminium i ciężko się układa.