Cytat:
|
Jak już to lepiej szukać lusterka od Avensis z funkcją kamery cofania.
|
Jest, ale za jedyne 440zł
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przejrzałem cały temat od początku. Miałem nadzieję, że ktoś poradzi w temacie ewentualnej zamiany klima manualnej na automatyczną. Odpowiedzi nie znalazłem, ale sam przeglądając aukcje i zdjęcia, doszedłem do pewnych wniosków. Nie jest to taka prosta sprawa. Najprawdopodobniej trzeba wymienić nagrzewnicę. Są w niej zamontowane 2 dodatkowe silniczki. Nie wystarczy ich dokupienie, bo brakuje otworów montażowych i odpowiednich zębatek. Nie wiem jakby było z brakującymi przewodami, ale to można zawsze dorobić. Pozostaje więc rzeźbienie, teoretycznie dałoby się na siłę poprzykręcać te silniczki. Można dokupić gotową nagrzewnicę za ok 300zł (pewnie znajdzie się tańsza). Trzeba poszukać czujnik jeden bądź dwa, panel sterowania z ramką. Być może coś jeszcze. Pracochłonna zabawa bo musimy przy tej robocie zdemontować kokpit i rozszczelnić układy. Choć jak ktoś się uprze, wszystko jest do zrobienia. Zdjęcia powinny wiele wyjaśnić. 1,3 - manual 2,4 - auto 5,6,7,8 - brakujące silniczki