Problem sprzętowy samochodu.
Skłaniam się do przypuszczenia Sławka (
@
orion512
), że MS-CAN może mieć problem z jedną z linii lub z terminatorem.
Ewidentnie na magistrali robiły się time-outy i one powodowały przerywanie wgrywania.
O tym, że to problem samochodu utwierdza mnie w przekonaniu, że 1007 też się zawiesiła oraz fakt, że moja nowa chińska zabawka sprawnie udająca VCM II z tym samochodem w ogóle nie chciała się komunikować (ciągle następowały zwisy w IDS przy prostym odczycie i kasowaniu błędów).
Cytat:
Trzeba było zobaczyć czy mój by się wgrał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Przez chwilę myślałem aby wgrać Twój soft z tłem poliftowym, ale to nie rozwiązywało żadnego problemu. Nawet jeśli by wszedł, to niczego nie dowodziło. "Fabryka" 1007 też 2 razy weszła a raz nie. Nic z tego nie wynikało a 6 prób wgrania softu zajęło cały upojny i bezowocny wieczór...
Cytat:
|
...
Teraz jesteś bez licznika (pytam bo piszesz , że nie dawało się nic wgrać)
...
|
Takie rzeczy to nie u mnie... W całej historii moich działań samochodowych nie zdarzyło się aby samochód odjechał/został niesprawny... Do tego ten jeden jedyny do tej pory wyjechał bez zrealizowanego zamówienia...