Panowie powiem szczerze ,że nie mam zamiaru "onanizować" się sprzetowo. Nie chcę szukać na siłę wad i niedoróbek bo pewnie takich pełno np. znaczek forda z przodu ledwo sie trzyma
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Nie szukam ideału bo takiego nie ma. To ma jeździć i mnie wozić , a ja mam mieć z tego radochę. 4 lata temu kupiłem 10-letni motocykl. W pierwszym roku bez przerwy wyszukiwałem przyczyn różnych dźwięków. Dźwieki są nadal, a przejechaliśmy nim z zoną ponad 30 tyś km po Alpach i terenach płaskich. Zawsze wracamy bez awarii. Lubię swoją foczkę bo jest śliczna
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
leszeg jakbyś był gdzieś przejazdem w Krakowie to daj znać może się ustawimy wziąłbym stetoskop i coś ci wysłuchał w tym silniku żebyś za dobrze nie miał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Czasem bywam u córki i bardzo chętnie sie spotkam ale przy kawie np.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.