View Single Post
Stary 09-10-2015, 20:27   #159
leszeg
ford::average

Model: Focus Titanium Candy Red :)
Silnik: 1,5 EcoBoost
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: 1.5EB metaliczny lub dzwoniący dźwięk silnika

Panowie powiem szczerze ,że nie mam zamiaru "onanizować" się sprzetowo. Nie chcę szukać na siłę wad i niedoróbek bo pewnie takich pełno np. znaczek forda z przodu ledwo sie trzyma Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Nie szukam ideału bo takiego nie ma. To ma jeździć i mnie wozić , a ja mam mieć z tego radochę. 4 lata temu kupiłem 10-letni motocykl. W pierwszym roku bez przerwy wyszukiwałem przyczyn różnych dźwięków. Dźwieki są nadal, a przejechaliśmy nim z zoną ponad 30 tyś km po Alpach i terenach płaskich. Zawsze wracamy bez awarii. Lubię swoją foczkę bo jest śliczna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał azitoshi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
leszeg jakbyś był gdzieś przejazdem w Krakowie to daj znać może się ustawimy wziąłbym stetoskop i coś ci wysłuchał w tym silniku żebyś za dobrze nie miał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czasem bywam u córki i bardzo chętnie sie spotkam ale przy kawie np. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
leszeg jest offline   Odpowiedź z Cytatem