Forum Ford Club Polska

Sprawdzanie Numeru VIN

Wróć   Forum Ford Club Polska > Samochody > Ford Focus
Rejestracja FAQ Kalendarz Dzisiejsze posty Szukaj

Dołącz teraz!
Zapraszamy do rejestracji!
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum!

Odpowiedz

Narzędzia wątku Przeszukaj ten temat
Stary 08-10-2015, 19:50   #151
leszeg
ford::average

Model: Focus Titanium Candy Red :)
Silnik: 1,5 EcoBoost
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: 1.5EB metaliczny lub dzwoniący dźwięk silnika

czekam na następne wrażliwe uszy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

leszeg jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 09-10-2015, 08:03   #152
Janisek

Imię: Janusz
Model: Mondeo FL Kombi
Silnik: 1.5 165 KM
Rocznik: 2019

Ja tam stary już jestem i słuch może przytępiony ale na moje brzęczyka nie ma... trza kufa dzwonić na serwis i się domagać naprawy!
Janisek jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 09-10-2015, 09:13   #153
leszeg

Jak pisałem wczesniej, zawsze jak cos kupie musi być felerne. mam nadzieję ,że ta mała ryska na drzwiach jaka dostałem w pakiecie to jest właśnie to i będzie na tyle.Brzęczka nie ma ale jest rysa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 09-10-2015, 13:46   #154
azitoshi

Imię: Michał
Model: Focus MK3
Silnik: 1.5 EcoBoost

Ej no zamienimy się silnikami ?Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Twój chodzi super to znaczy w sumie normalnie tak jak należy zazdroszczę też tak chce ! A rysami przestaniesz się przejmować po miesiącu ja nie wiem jakim sposobem obiłem konkretnie jedne drzwi chyba że ktoś mi przyłożył już mi ciśnienie spadło. Swoją drogą mam wrażenie że lakier w tych fokach to jest strasznie biedny paznokciem można go zadrapać.
azitoshi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 09-10-2015, 13:48   #155
leszeg

a chcesz drzwi z rysą ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Lakier wodny i wszytko jasne. Kiedys były inne lakiery. Ryske zauważylismy po przyjeździe do domu. Przeciez nikt mi nie uwierzy ,że nie dostałem po drodze. No wiesz ,ale to zawsze boli jak takie nowe,ładne i pachnace , a tu takie beeeeee.

Ostatnio edytowane przez leszeg ; 09-10-2015 o 13:54
Stary 09-10-2015, 18:52   #156
zombie6
ford::professional

Model: Focus III
Silnik: 1.6 Ecoboost 182 KM
Rocznik: 2012

Każdy szpec od detailingu zrobi taką ryskę...zresztą w krótce może powstać sto nowych na parkingu przy Tesco Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jak ktoś narzeka na lakier w Fokach radzę zakosztować lakieru w Mitsubishi lub Hondach, zamilknie na wieki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
zombie6 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 09-10-2015, 20:11   #157
azitoshi

Imię: Michał
Model: Focus MK3
Silnik: 1.5 EcoBoost

leszeg jakbyś był gdzieś przejazdem w Krakowie to daj znać może się ustawimy wziąłbym stetoskop i coś ci wysłuchał w tym silniku żebyś za dobrze nie miał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
azitoshi jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 09-10-2015, 20:12   #158
muszka19
ford::beginner

Imię: Paweł
Model: Ford Focus
Silnik: 1,5 ecoboost

No fakt chodzi aż miło..... więc wyeliminowali to berzęczenie, aż turbinkę ładnie słychać jak świszczy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump: Ups.... poprawką około 1,29 1,33 na filmiku przybrzęczało Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
muszka19 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Stary 09-10-2015, 20:27   #159
leszeg

Panowie powiem szczerze ,że nie mam zamiaru "onanizować" się sprzetowo. Nie chcę szukać na siłę wad i niedoróbek bo pewnie takich pełno np. znaczek forda z przodu ledwo sie trzyma Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Nie szukam ideału bo takiego nie ma. To ma jeździć i mnie wozić , a ja mam mieć z tego radochę. 4 lata temu kupiłem 10-letni motocykl. W pierwszym roku bez przerwy wyszukiwałem przyczyn różnych dźwięków. Dźwieki są nadal, a przejechaliśmy nim z zoną ponad 30 tyś km po Alpach i terenach płaskich. Zawsze wracamy bez awarii. Lubię swoją foczkę bo jest śliczna Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał azitoshi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
leszeg jakbyś był gdzieś przejazdem w Krakowie to daj znać może się ustawimy wziąłbym stetoskop i coś ci wysłuchał w tym silniku żebyś za dobrze nie miał Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czasem bywam u córki i bardzo chętnie sie spotkam ale przy kawie np. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Stary 09-10-2015, 20:32   #160
muszka19
ford::beginner

Imię: Paweł
Model: Ford Focus
Silnik: 1,5 ecoboost

Zdrowe podejście dlatego też mi lotto że brzęczy, w środku radyjko gra i tego nie słyszę. Jak na razie ponad 8 tys i śmiga aż miło, a fun z jazdy mega Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
muszka19 jest offline   Odpowiedź z Cytatem
Odpowiedz

Zasady postowania