Temat: [Transit 2000-2006] niechce odpalać za każdym razem
View Single Post
Stary 29-10-2015, 22:29   #8
wojtekjanus
FORD|AUTHORIZED

Imię: Wojciech
Model: Transit
Silnik: 2,0 TDCI
Rocznik: 2003
Domyślnie Odp: niechce odpalać za każdym razem

Cytat:
Napisał lukas_ko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ja nie wiem w swoim modelu 2,4 125 km 2003 rok mam zrobione około 500 tyś km!!!
Cytat:
Napisał lukas_ko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
przy przebiegu około 320 tyś km. No i przy tym przebiegu obróciła mi się panewka na korbowodzie więc kupiłem cały silnik
No - nie wiem czy wymiana silnika to taki pikuś. "Nic nie wymieniałem - tylko silnik... " Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
U mnie też po podobnym przebiegu (ok. 250 kkm) obróciła się panewka korbowodowa, tyle że było to przy szybkości 140km/godz i silnik po prostu eksplodował. W lusterku widziałem fruwające z tyłu w powietrzu szczątki...

Ten pikuś kosztował mnie w sumie ponad 5 tys zł. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ciekawe czy koledzy chcieliby i zazdrościli takiej wspaniałej bezawaryjnej jazdy...

Ostatnio edytowane przez wojtekjanus ; 29-10-2015 o 22:34
wojtekjanus jest offline   Odpowiedź z Cytatem