View Single Post
Stary 27-11-2015, 16:59   #262
Nightborn
ford::beginner

Model: Mondeo MK2
Silnik: 1.6 Benzyna
Rocznik: 1996
Domyślnie Odp: Nawiew zwariował wieje tylko na szybę przednią.

OK rozkrecilem i teraz mam pytania do kogos kto sie tu na tym zna...

1) wtyczka z tego ostatniego modulu co mi sie zacial (szybkosc nawiewu), jak widac jest nadpalona, nie wiedziec czemu, po odpieciu itd wszystko sie tam w tym module praktycznie rozlecialo i nie wygladalo tam za ciekawie, jakas sprezynka tam byla, kulka, musialem to wygrzebac z tamtad. Po odpieciu wlasnie tej kostki z zasilaniem i uruchomiecniu nawiewu cos tam pracuje, nie wiem czy to teraz wtedy dziala na predkosci 1 czy tylko jakis sam silniczek pracuje ale cos tam pracuje... czy da sie podlaczyc to i aby dzialalo zatem bez predkosci tego nawiewu na razie?

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

2) na tym zdjeciu widac element ktorego nie moge odkrecic/zdjac od modulu nawiewu gdyz po pierwsze jest tam (patrz strzalka) srubka z dziwna dla mnie glowka (podobno torx 20???) i nie wiem czy po odkreceniu w ogole sie to wszystko nie zepsuje tam w tym module... a po drugie gdyby tylko odpiac tego wezyka? nie bardzo wiem tylko jak, nie chce rozwalic.. (patrz w kole)

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Hmm reasumujac gdyby sie to udalo odczepic to moglbym wtedy na szrocie kupic caly taki modul i go wpiac w moje kable i bylo by ok? jesli sie nie uda to patrz punkt 1 - jak to zrobic aby bez szybkosci nawiewu dzialalo...

Ostatnio edytowane przez Nightborn ; 27-11-2015 o 18:27
Nightborn jest offline   Odpowiedź z Cytatem