View Single Post
Stary 15-12-2015, 21:40   #44
Markoo
ford::advanced

Model: Vectra B/Mondeo MK4
Silnik: X18XE/2.0PB LPG
Rocznik: 1997/2012
Domyślnie Odp: Jazda po rondzie - pytania , problemy , dyskusja

Cytat:
Napisał MaXyM Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak jestem na zewn pasie to przede wszystkim mam pierwszenstwo nad pozostalymi uczestnikami ruchu (poza tramwajami ale nie utrudniajmy). Mnie sie chyba nigdy w zyciu nie zdazylo aby ktos mi zagrozil w takiej sytuacji.
Bywasz w Rzeszowie ? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Widzę, że dyskusja jest podobna jak na wszystkich innych forach w tej materii Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z mojej strony taka uwaga, przepisy mamy jedne, a ronda są różne, od jakiegoś placka rzuconego na środek normalnego skrzyżowania (plus oznakowanie) po ronda wokół całych placów miejskich itp, a wytyczne co do kierunkowskazów takie same Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Markoo jest offline   Odpowiedź z Cytatem