View Single Post
Stary 06-01-2016, 19:55   #69
Garbobolok
ford::beginner

Model: Focus
Silnik: 1.6 Tdci 90km było a jest 123 ;)
Rocznik: 2005
Domyślnie Odp: Ford Focus MK2 1.6 tdci nieszczelność wtryskiwaczy i kolektora - fotrorelacja na

Cytat:
Napisał malisz182 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jak go kupiłem to nuby 112 tys. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
teraz 130 tys.
Nie no nie uwierzę że twój silnik ma przejechane 130 tyś, mój teraz ma 280 i nie mam takiego syfu ;p Na szczęście u mnie się nic nie leje z wtrysków ale dolot cały muszę wyczyścić bo od nowości tego nie robiłem a fokę mam od 2005 roku więc 11 rok Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. zobaczymy co tam się zebrałoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ostatnio czyściłem EGR bo już wywalał mi błąd. Na wiosnę zrobię relacjęGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.