Również miałem do czynienia z ASO na Jasnogórską - niestety również negatywne.
Zgłosiłem następujące usterki:
- problem z nawiewem - podobnie jak u kolegi
@
Oczator
, ASO stwierdziło usterkę czujnika temperatury. Czekam już miesiąc na kontakt - mieli sprowadzić czujnik.
- elektryczna tylna klapa nie zawsze się zamykała - po regulacji nie zamyka się w ogóle. ASO rozłożyło ręce i kazało kontaktować się z blacharnią PGD.
- brzęczenie w okolicach głośnika w drzwiach przednich pasażera - oni tego nie słyszą - musieliby rozbierać całe drzwi, żeby to sprawdzić, więc tego nie zrobią.
- skacząca wycieraczka przednia - ASO: tak ma być, podczas jazdy, pod wpływem powietrza, będzie ok. Na mój argument, że podczas jazdy też jest źle, powiedzieli, że oni nie mają jak tego naprawić.
Obsługa beznadziejna - niemiła, wszystko z łaską. Najlepsza historia spotkała mnie podczas zakupu auta - potrzebowałem pilnie auto, więc interesował mnie samochód już dostępny. Na Jasnogórskiej i w Auto Plazie na Popularnej w Wawie stały praktycznie takie same Mondeo. Ten w Wawie nawet trochę lepiej wyposażony - dodatkowo elektryczne, półskórzane fotele. Mieszkam w okolicach Krakowa, więc miałem zamiar wziąć tego z Krakowa - oczekiwałem niewiele, bo tylko takiej samej ceny jak w Warszawie. Postawiłem sprawę jasno: taka sama cena jak w Warszawie, to kupię u nich - otrzymałem odpowiedź, żebym kupił auto w Wawie. Tak też zrobiłem...