No to luz
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. I tak pora wymienić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
Dwumasę to będziesz wymieniał po chipie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A tak na poważnie, to będzie zależało od stylu jazdy.
|
Styl jazdy mam całkiem spokojny
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Głównie na tempomacie, dużo w trasie jeżdżę. Raz na jakiś czas lubię pocisnąć mocniej - szczególnie przy przepalaniu DPFa
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Moc jest mi potrzebna głównie przy wyprzedzaniu - wolę szybciej wrócić na swój pas. Podobnie przy włączaniu się do ruchu. No i, tak jak wcześniej wspomniałem, raz na jakiś czas człowiek lubi poszaleć
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.