View Single Post
Stary 22-02-2016, 00:41   #4869
Glimcio
ford::beginner

Imię: Arek
Model: Mondeo Mk4 Titanium
Silnik: 2.0 TDCI Duratorq
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Mondeo MK3 , MK4 CHIP TUNING - kompendium wiedzy

No to luz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. I tak pora wymienić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał Robson102 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dwumasę to będziesz wymieniał po chipie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A tak na poważnie, to będzie zależało od stylu jazdy.
Styl jazdy mam całkiem spokojny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Głównie na tempomacie, dużo w trasie jeżdżę. Raz na jakiś czas lubię pocisnąć mocniej - szczególnie przy przepalaniu DPFa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Moc jest mi potrzebna głównie przy wyprzedzaniu - wolę szybciej wrócić na swój pas. Podobnie przy włączaniu się do ruchu. No i, tak jak wcześniej wspomniałem, raz na jakiś czas człowiek lubi poszaleć Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez Glimcio ; 22-02-2016 o 00:44 Powód: Dodatkowy tekst
Glimcio jest offline   Odpowiedź z Cytatem