View Single Post
Stary 12-03-2016, 16:52   #455
Malenstwo8
ford::advanced

Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5 Kombi Titanium X/Fiesta Mk7
Silnik: 1,5 EB/1.25
Rocznik: 2016/2009
Domyślnie Odp: Mondeo mk5 jakie macie terminy odbioru z salonu?

Cytat:
Napisał _vinci_ Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
no ja z 1.8 TDCI 125KM i też mam pozytywne odczucia.
Jedyne czego mi brakuje z poprzedniej technologii to spalanie - ale w trasie tragedii nie ma - jest podobnie. Natomiast w mieście jest tragedia. Wciąga paliwo chyba wszystkimi szczelinami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Dynamika też jest ok. Wczoraj pierwszy raz pociągnąłem go do czerwonego pola i rzeczywiście ciągnie do końca całkiem przyjemnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dla Ciebie po dieselu wciąga paliwo wszystkimi szczelinami. Dla mnie po moim 2,5T, 1,5T to super oszczędny silnik. Punkt widzenia zależy od... Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Dzisiaj byłem w Fordzie, bo sprzedawałem moje obecne auto. Przy okazji zapytałem jak tam moje nowe cudo i dostałem info, że w poniedziałek wyjeżdża z Poznania. Jest szansa, że w piątek będę je miał.
Dziś jest piękny dzień Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Malenstwo8 jest offline   Odpowiedź z Cytatem