Cytat:
no ja z 1.8 TDCI 125KM i też mam pozytywne odczucia.
Jedyne czego mi brakuje z poprzedniej technologii to spalanie - ale w trasie tragedii nie ma - jest podobnie. Natomiast w mieście jest tragedia. Wciąga paliwo chyba wszystkimi szczelinami Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dynamika też jest ok. Wczoraj pierwszy raz pociągnąłem go do czerwonego pola i rzeczywiście ciągnie do końca całkiem przyjemnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Dla Ciebie po dieselu wciąga paliwo wszystkimi szczelinami. Dla mnie po moim 2,5T, 1,5T to super oszczędny silnik. Punkt widzenia zależy od...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzisiaj byłem w Fordzie, bo sprzedawałem moje obecne auto. Przy okazji zapytałem jak tam moje nowe cudo i dostałem info, że w poniedziałek wyjeżdża z Poznania. Jest szansa, że w piątek będę je miał.
Dziś jest piękny dzień
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.