Temat: [Focus 2011-2014] Używanie programu Focccus
View Single Post
Stary 06-04-2016, 08:51   #60
bestia150
ford::advanced

Model: -
Silnik: -
Rocznik: -
Domyślnie Odp: Używanie programu Focccus

deusexe, tak, takie komunikaty są normalne przy odczycie. Po skończeniu zabawy z Focccusem powinno się jeszcze pousuwać wszystkie błędy Forscanem.

meduzrb, ja u siebie miałem fabrycznie TPMS i chciałem ustawić DDS, jednak nie dało się potem zapisać ciśnienia opon w komputerze. Może to wina poliftowego licznika, który założyłem, więc całkiem zdezaktywowałem to dziadostwo.

EDIT:
Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
I poprawki w programie oraz ich udostępnianie http://forum.fordclubpolska.org/show...1&postcount=35 robię w ramach zniechęcania?
Wszystko zależy od tego czy się coś stanie czy nie. Jak ktoś sobie faktycznie narobi szkód Twoją modyfikacją to Cię będzie później ścigał i napisze, że udostępniłeś wadliwą wersję Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ja bym się wolał ograniczyć do krótkiej instrukcji jakiegoś hex edytora, bo modyfikacja jest banalna.

Ostatnio edytowane przez bestia150 ; 06-04-2016 o 09:44
bestia150 jest offline   Odpowiedź z Cytatem