Cytat:
Ktoś przeczytał Twojego posta i mnie wyprzedził Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Hehe! Jest jeszcze inaczej...
Wszedłem na aukcję z linka i przez chwilę chciałem się dodzwonić do sprzedawcy, ale nie odbierał. Postanowiłem jednak kliknąć Kup teraz.
A tu wyskoczył mi komunikat w stylu Przepraszamy za błąd na stronie, zostaniesz przeniesiony do poprzedniej strony. Po przeniesieniu do tej wcześniejszej strony wyświetlił się komunikat o nieaktualności oferty
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No i myślałem, że przez ten czas kiedy próbowałem się dodzwonić ktoś mi wcześniej to podkupił.
Ale po kilkunastu minutach dostałem e-maila, że to ja jednak kupiłem! a Allegro widocznie miało tylko jakąś zawiechę
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nawet e-mail z potwierdzeniem transakcji przyszedł z opóźnieniem.
Teraz więc poczekam, aż przyjdzie ten hak do mnie.
Kompletne nowe haki Westfalia chodzą po 1800 zł, więc nawet jak coś będę musiał ponaprawiać przy instalacji elektrycznej, to zakup za 800 zł kompletu powinien być nadal opłacalny.
Taka sytuacja.