View Single Post
Stary 24-04-2016, 23:16   #2943
qlszef
ford::average

Imię: Sebastian
Model: Lexus ES. Był Mondeo MKIV 1.8TDCI oraz Mondeo MKV Hybrid
Silnik: hybrid
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Pedroso - tak u mnie jest L tam gdzie Ty masz S. Faktycznie ostatnio w terenie górzystym jak "zapiąłem" L to auto staczało się 5km/h ze stromego zjazdu i ładowało na maksa baterie nie używając hamulca. To było rewelacyjne ale ja nie miałem wciśniętego guziczka na lewarku i nie świeciła mi się żadna lampka. Dlatego nadal nie wiem po co ten guziczek. Bardziej myślałem że ten guziczek służy do ostrych podjazdów. Przykładowo kiedy trzeba zatrzymać się na stromym podjeździe, takim że aż auto mogło by zacząć toczyć się do tyłu. Wiem że jest też Hill Hold Assist więc w w zasadzie nadal nie mam uzasadnienia dla tego guziczka.

Bump: Antrobius - ja mam auto od wtorku a licznik pokazuje 1000Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. z tego 900 przejechałem for funGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Co do ACS - dziś chyba zareagował. Zbliżyłem się gwałtowanie do auta poprzedzającego (ale z pełną tego świadomością) i na chwilę zblokowało mi hamulce. Ten samochód poprzedzający jednak ruszył więc moje auto nie stanęło w miejscu. Po prostu zwolnił hamulec. Co do tych ledów na szybie to chyba tylko mają Ci, którzy mają ACC. Titanium bez ACC nie ma tych ledów. Samo ACS nie miga na szybie prawda?
qlszef jest offline   Odpowiedź z Cytatem