Ja tak prawdę mówiąc i tak mam ochotę nakręcić trochę video i sklecić co z czym w tym Focusie i jak.
Na razie jestem na etapie zapisywania scenariusza o czym w ogóle mówić, a że mam gadane i sprzęt (i rejestrator samochodowy, i GoPro i uchwyty i z 3 telefony z nagrywaniem FullHD) i znam się minimalnie na obróbce video - to myślę żeby jakąś małą recenzję zrobić. Wiem że moje auto to nie Lamborghini Huragan, ale prawdę mówiąc, ciężko na youtubie znaleźć "kompleksową recenzję" która opisze dosłownie wszystko. Jakby ktoś miał jakieś konkretne wymagania co mam nagrać i przedstawić, to chętnie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A wracając do tematu, też mnie zastanawia co jest w "Sync" czego nie ma w BT/VC/USB/NAVI. Gdzieś w instrukcji widziałem, że telefon może "czytać" wiadomości które nadchodza, ale że zależy to od telefonu. No u mnie na najnowszym androidzie 6.0.1 jakoś nie chce "czytać" choć właśnie nie wiem czy nie jest to opcja dostępna tylko dla "Sync"
Cytat:
|
Napisał http://www.ford.co.uk/experience-ford/Technology/FordSYNC
Have your texts read to you
Ford SYNC can even read aloud text messages sent to your mobile, while you’re driving. You can then call the sender back immediately, using simple voice commands.
View our video demonstrating how Ford SYNC reads aloud text messages.
|
Tyle że jak patrzę na zdjęcia na stronie to BT+VC+USB to zawsze pokazuje konsoletę matową:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Kiedy ja mam o taką która jest opisana jako Sync:
A tutaj jest konsoleta z polifta która jest chyba nazwana Sync2: