View Single Post
Stary 09-06-2016, 18:14   #78
edmun
ford::expert

Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Weryfikacja remontu generalnego silnika ecoboost 1.6 150 KM

Cytat:
Napisał Thombike Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A jaki idiota kupuje RSa, zeby nim jeździć jak wołem roboczym?
Sąsiad obok ma zieloniutkiego RS'a który wygląda jakby stał przed salonem Forda. Ba!... chyba nawet w salonie nie są tak czyste i zadbane jak ten co widzę codziennie u siebie. Sąsiad w tym aucie ma pod maską czyściej niż ja w bagażniku a sam jestem maniakiem utrzymywania auta w staniem "czystym".
Plus nie wiem jak on to robi, albo ile "nabłyszczacza" zużywa ale jego opony są czarne jak smoła i czasami martwię się że one nie są z gumy tylko w magiczny sposób zbudowane z czarnych dziur.

P.S. Ja wiem o środkach do kół, żeby ładnie były czarne, ale kurcze bez przesady. Ja przyjeżdżam z myjni i po zastosowaniu środka mam opony już delikatnie szare (nie mówiąc o punkcie stykowym z jezdnią bo tam są oczywiście szare), a on wyjeżdża rano odwieźć żonę, wraca, jedzie do pracy, wraca i wciąż ma całe czarne niczym prosto po wymianie, założeniu/montażu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Muszę dzisiaj cyknąć fotkę żeby nie było Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
edmun jest offline   Odpowiedź z Cytatem