Cytat:
|
Imo do tak duzego auta 2.0tdci to minimum jesli chodzi o dynamike jak i komfort przy autostradowych predkosciach (1.6 i 1.8 maja chyba V stopniowa skrzynie?).
|
Mam 2.0 140KM, na razie nie modyfikowane i potwierdzam to co piszesz. Nawet uważam, że te 140KM to mało, a przesiadłem się z lekko tuningowanego 1.8TD (wg. niektórych bardzo mało dynamiczny silnik) w MK2 (miał około 100 KM po modyfikacjach). Gdy szukałem swojego to trafiałem na dużo egzemplarzy w bardzo, bardzo fajnym wyposażeniu (nawet lepszym od tego, które mam w swoim) i z silnikiem 1.6 TDCI 115KM. Ciekawe jak to jeździ
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Odnośnie nawiewów w słupkach tylnych to nie były one standardem. O dziwo w TIT standardem nie są też podgrzewane fotele, więc też należy na to zwrócić uwagę. Jak zacząłem szukać auta to myślałem, że jak jest Titanium to już więcej nie trzeba sprawdzać, a tak na prawdę Titanium to jest tak na moje oko 40-50% bajerów w standardzie. Drugą połowę trzeba było dokonfigurować i mogą one być, a może ich nie być.
Też widziałem, że w niektórych ofertach zaznaczony jest tempomat, a na kierownicy brak przycisków. Także ktoś się walnął (celowo lub nie). Poza tym pamiętaj, że występują dwa rodzaje tempomatu: zwykły (w 90% egzemplarzy) i z radarem (widać radar w zderzaku oraz takie małe dodatkowe przyciski na kierownicy - tu polecam rzucić okiem w instrukcję).
Zwróć uwagę też na BLIS, też niewiele egzemplarzy go ma.