Cytat:
|
Wycięcie dpf to koszt i ryzyko ewentualnych problemów - przegląd, inne niż w założeniu producenta opory w układzie wydechowym (chyba Heko o tym pisał) i dziwna praca silnika itp. Pewnie jest tego więcej.
Jak widać po wątku dużo osób się tym interesuje.
|
Co chwile są jakieś koszty
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Poza tym wszystko ma swoje plusy i minusy. Robisz takie coś tylko raz i koniec.
Ja oczywiście jestem za tym aby jeździc jak najdłużej z filtrem jeśli jest sprawny. Napisałem tylko żeby się aż tak nie przejmować nim
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Są przecież rzeczy eksploatacyjne których naprawa/wymiana są o wiele droższe.
Bump:
Cytat:
|
Ale chcielibyśmy wiedzieć kiedy się wypala, żeby np. nie zgasic auta w trakcie procesu.
Inna sprawa: wytłumacz żonie/dziewczynie objawy wypalania i licz, że nie pojawią się z czasem problemy 😆.
|
Oj, ok, nie przewidziałem takiej opcji xD Hahah. To wtedy macie rację - kontrolka się przyda ;D