View Single Post
Stary 17-07-2016, 00:58   #6
Robo1985
ford::amateur

Imię: Robo
Model: focus
Silnik: 1,6
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: Temperatura głowicy i płynu chlodniczego

Witaj salom. Robiłem testy po naszej wymianie zdań. Ogólnie potwierdziło się że Miałeś rację. Jeżdżąc po mieście temperatura utrzymywała się w granicach 91-94 stopnie (prędkość do 70km/h). Na autostradzie, z prędkością do 120 km/h temperatura utrzymywała się w granicach 92-95 stopni. Jeśli przyspieszalem na autostradzie tak do 180 to temperatura dochodzila do 97 czasami 98 stopni po czym momentalnie wracała do 91. Moje obserwacje wykonałem na 700km trasy z włączonym odczytem temperatury na wyświetlaczu km. Nie czekam na odpowiedź, bo problem uważam za rozwiazany ale chcę podzielić się obserwacjami dla innych osób.

Bump: Witaj salom. Robiłem testy po naszej wymianie zdań. Ogólnie potwierdziło się że Miałeś rację. Jeżdżąc po mieście temperatura utrzymywała się w granicach 91-94 stopnie (prędkość do 70km/h). Na autostradzie, z prędkością do 120 km/h temperatura utrzymywała się w granicach 92-95 stopni. Jeśli przyspieszalem na autostradzie tak do 180 to temperatura dochodzila do 97 czasami 98 stopni po czym momentalnie wracała do 91. Moje obserwacje wykonałem na 700km trasy z włączonym odczytem temperatury na wyświetlaczu km. Nie czekam na odpowiedź, bo problem uważam za rozwiazany ale chcę podzielić się obserwacjami dla innych osób.
Robo1985 jest offline   Odpowiedź z Cytatem