Temat: [Focus 2008-2011] Wymiana rozrządu 1,8tdci - koszty
View Single Post
Stary 27-07-2016, 12:27   #25
kac6
ford::beginner

Imię: Kacper
Model: Focus
Silnik: 1.8 TDCI
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Wymiana rozrządu - koszty

Cytat:
Napisał weuek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A doszukałeś się chociaż tego, że na dole masz też pasek, tylko maczany w oleju silnikowym
Tak to wiem, tego się doszukałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał weuek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A nawet na stronie forda, po wpisaniu VINu, każdy sam sobie może zobaczyć kiedy te paski należy wymieniać
proszę adres (moje zdolności komputerowe są marne, starałem się szukać tego od momentu zakupu, znalazłem gdzieś, ale coś na zasadzie czyjegoś wpisu na podstawie jakiś info)

Bump:
Cytat:
Napisał kac6 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
proszę adres (moje zdolności komputerowe są marne, starałem się szukać tego od momentu zakupu, znalazłem gdzieś, ale coś na zasadzie czyjegoś wpisu na podstawie jakiś info)
nieaktualne Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
kac6 jest offline   Odpowiedź z Cytatem