Cytat:
No ja zazwyczaj używam tego auta do jazdy do pracy jakies 20km w jedna stronę. Kurcze ale nie raz zdarzyło się odwieść kogoś na lotnisko czy pojechać za sprzedawanymi samochodami wtedy to jakieś 300 km w jedną stronę i naprawdę to jest udręka dla mnie i pasażerów. Gdyby chociaż ten silnik jakoś brzmiał to jeszcze bym tak nie ubolewał nad tym hałasem ale na prawdę to auto przy ponad 120/130km/h daję po uszach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Ten dzwiek z tyłu opon to brak odpowiedniego wygluszenia bagażnika i nadkola aż do drzwi.
Zamierzam z tym powalczyć jak będzie jeszcze ciepło.
Siedząc z tyłu (HB) dzwiek buczenia dobiega z okolic tylnej szybki trójkąta - słychać jakby nie było tam żadnego wygłuszenia.
Trzeba poprawić księgowych forda, roboty nie dużo tylko trzeba wiedzieć gdzie zdjąć plastiki aby nie połamać.
Bump:
Cytat:
To jest najlepsza i najtańsza "naprawa" jakiej dokonałem w swoim aucie. Polecam każdemu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Xperia Z1 tap tap
|
Wciągałeś w tę gumę co jest w drzwiach czy w tej co w budzie?