Temat: [Focus 2008-2011] Jak zniwelować bardzo głośny silnik?
View Single Post
Stary 05-09-2016, 11:44   #61
Grzegorz MX
Jeżdże Toyotą :-)

Imię: Grzegorz
Model: FF II,5 MK2 hb + FF III,5 hb
Silnik: 1.6b duratec/1.5eb
Rocznik: 2010/2017
Domyślnie Odp: Jak zniwelować bardzo głośny silnik?

Cytat:
Napisał Michasio Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No ja zazwyczaj używam tego auta do jazdy do pracy jakies 20km w jedna stronę. Kurcze ale nie raz zdarzyło się odwieść kogoś na lotnisko czy pojechać za sprzedawanymi samochodami wtedy to jakieś 300 km w jedną stronę i naprawdę to jest udręka dla mnie i pasażerów. Gdyby chociaż ten silnik jakoś brzmiał to jeszcze bym tak nie ubolewał nad tym hałasem ale na prawdę to auto przy ponad 120/130km/h daję po uszach Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ten dzwiek z tyłu opon to brak odpowiedniego wygluszenia bagażnika i nadkola aż do drzwi.
Zamierzam z tym powalczyć jak będzie jeszcze ciepło.
Siedząc z tyłu (HB) dzwiek buczenia dobiega z okolic tylnej szybki trójkąta - słychać jakby nie było tam żadnego wygłuszenia.

Trzeba poprawić księgowych forda, roboty nie dużo tylko trzeba wiedzieć gdzie zdjąć plastiki aby nie połamać.

Bump:
Cytat:
Napisał mojmistrz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To jest najlepsza i najtańsza "naprawa" jakiej dokonałem w swoim aucie. Polecam każdemu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Xperia Z1 tap tap
Wciągałeś w tę gumę co jest w drzwiach czy w tej co w budzie?
Grzegorz MX jest offline   Odpowiedź z Cytatem