View Single Post
Stary 15-10-2016, 22:48   #77
wilczak
ford::average

Imię: Łukasz
Model: S-max/Subaru
Silnik: 2.5T/3
Rocznik: 2009/2006
Domyślnie Odp: Jakich narzędzi używamy?

mam też tego parkside'a, jak na sprzęt za 170zł wymiata, jedyny minus to brak drugiego aku ale poczytajcie instrukcję obsługi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. jest tam napisane gdzie i jak kupić aku, co prawda się nie interesowałem jeszcze ale może kiedyś. Mam porównanie tej wkrętarki do np festool txs, czyli tak samo mały gabaryt i lidlowa jest mocniejsza, a aku starcza na naprawdę sporo np cały dzień przy montażu mebli, festool txs to wydatek około 1000zł, jest lepiej wyposażona bo ma 2 aku, końcówkę kątową, ładowarkę oczywiście. Parkside służy jako zapas, na codzień używam festoola T12, fajny poręczny sprzęt, 1,4kg z akumulatorem, silnik bezszczotkowy, dosyć mocna i nie jest ciężka. Zwracaj uwagę na masę wkrętarki, 2kg tego srp to niby niedużo ale jak popracujesz, pomachasz ręką, podniesiesz do góry kilka razy to już ją poczujesz. Myślę, że do majsterkowania to za duży 18V kombajn...

Cytat:
Napisał Audi'ofil Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
mam. Rewelacja urządzenie. Dawno nie zaskoczyło mnie coś, tak jak ta maszyna.

.
też mam Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. z lidla, super sprzęcik

Ostatnio edytowane przez wilczak ; 15-10-2016 o 22:51
wilczak jest offline   Odpowiedź z Cytatem