View Single Post
Stary 08-11-2016, 10:51   #161
kaan1
ford::expert

Imię: Andrzej
Model: MK5
Silnik: 180 KM
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Rozpoznawanie znaków - nie widzi teren zabudowany

Cytat:
Napisał skoru Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
ale proszę wszystkich świętych o kolejne pomysły jak wysłać info z mapy na zegary Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pytanie czy "jak wysłać" czy "jak odebrać". Z Twojej próby wynika, że operacja podana przez @tedi_k jedynie usunęła wyświetlanie ograniczenia w navi, natomiast nie spowodowała wyświetlenia ograniczenia w zegarach. To chyba dobra wiadomość dla @Miralon i @cattani75 - już chyba wiedzą jak przywrócić u siebie wyświetlanie ograniczeń w navi Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Można dalej szukać po APIM, ale możliwe że jest to kombinacja APIM i IPC.

Bump:
Cytat:
Napisał taajniak Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ja sobie tak pomyślałem, że może priorytet/sposób tego co jest wyświetlane na zegarach zależy od włączenia/wyłączenia ostrzegania przekroczenia prędkości ?
Sprawdzałem, włączałem i wyłączałem ostrzeżenia o prędkośći - bez wpływu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez kaan1 ; 08-11-2016 o 10:53
kaan1 jest offline   Odpowiedź z Cytatem