Temat: [Focus 2004-2008] Podmiana zegarów z temp. zew.
View Single Post
Stary 15-11-2016, 11:34   #379
adamon
ford::advanced

Imię: Adam
Model: FOCUS C-max
Silnik: 1,6 TDCI
Rocznik: 2004
Domyślnie Odp: Podmiana zegarów z temp. zew.

Cytat:
Napisał umek19 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
PanowieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., spokojnie po co tyle nerwów. Co do wcześniejszej wypowiedzi i prawde mówiąc głupiego pomysłu (polecanego przez wielu w przypadku zablokowania imo..)-zawsze jest petla imo i kostka stacyjki więc można pobawić sie ze "znajomego kluczykiem" lub samym imo do klona od znajmoego na chwile. Ale zostawmy juz to w spokoju.
Przełożenie manetki kierunkowskazów to 5 minut roboty, jeśli chcesz przełożyć wszystko to trochę więcej bo trzeba kierownicę zdjąć i sprawdzić ustawienie nowej taśmy kierownicy chyba że ktoś mądry ja zablokował w czasie demontażu do czego nigdy nie masz pewności.
Właśnie nie chciałbym przekładać całości bo u mnie taśma wiem że jest ok
A tu nie jestem pewien Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Poza tym i tak muszę zdjąć kierownicę aby dołożyć przyciski tempomatu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Przekłada się zawsze samą manetkę. Nie ma powodu ani sensu ruszać przełącznika zespolonego i taśmy.
Jak to zrobić bez ruszania taśmy???

EDIT chyba coś mam:
Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pilota radia wypina się poprzez wciśnięcie (lekkie) płaskiego śrubiokręta w prostokątny otwór z tyłu pilota (od strony zegarów). Po wciśnięciu śrubokręta pilot sam dziarsko wyskakuje z obudowy (ma sprężynę...).
Dolną połówkę obudowy kierownicy trzymają od spodu 2 albo 3 śruby (nie pamiętam) na torx T20 (chyba...). Jak się weźmie latarkę i lusterko to wszystko widać "jak na dłoni".

EDIT
Jakie to proste w swojej złożoności Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sprawdziłem na tej zakupionej manetce Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez adamon ; 16-11-2016 o 07:06
adamon jest offline   Odpowiedź z Cytatem