Cytat:
Panowie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., spokojnie po co tyle nerwów. Co do wcześniejszej wypowiedzi i prawde mówiąc głupiego pomysłu (polecanego przez wielu w przypadku zablokowania imo..)-zawsze jest petla imo i kostka stacyjki więc można pobawić sie ze "znajomego kluczykiem" lub samym imo do klona od znajmoego na chwile. Ale zostawmy juz to w spokoju.
Przełożenie manetki kierunkowskazów to 5 minut roboty, jeśli chcesz przełożyć wszystko to trochę więcej bo trzeba kierownicę zdjąć i sprawdzić ustawienie nowej taśmy kierownicy chyba że ktoś mądry ja zablokował w czasie demontażu do czego nigdy nie masz pewności.
|
Właśnie nie chciałbym przekładać całości bo u mnie taśma wiem że jest ok
A tu nie jestem pewien
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Poza tym i tak muszę zdjąć kierownicę aby dołożyć przyciski tempomatu
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
Przekłada się zawsze samą manetkę. Nie ma powodu ani sensu ruszać przełącznika zespolonego i taśmy.
|
Jak to zrobić bez ruszania taśmy???
EDIT chyba coś mam:
Cytat:
|
Pilota radia wypina się poprzez wciśnięcie (lekkie) płaskiego śrubiokręta w prostokątny otwór z tyłu pilota (od strony zegarów). Po wciśnięciu śrubokręta pilot sam dziarsko wyskakuje z obudowy (ma sprężynę...).
Dolną połówkę obudowy kierownicy trzymają od spodu 2 albo 3 śruby (nie pamiętam) na torx T20 (chyba...). Jak się weźmie latarkę i lusterko to wszystko widać "jak na dłoni".
|
EDIT
Jakie to proste w swojej złożoności
Sprawdziłem na tej zakupionej manetce