Temat: [Ogólne] Chiptuning 1,5 Ecoboost
View Single Post
Stary 09-12-2016, 20:50   #428
nonamebiker
ford::beginner

Imię: Piotrek
Model: Focus IIIFL Titanium
Silnik: 1.5 150 -> 209KM 365Nm by TuneFORCE
Rocznik: 2014
Cool Odp: Chiptuning 1,5 Ecoboost

Cytat:
Napisał muszka19 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dzisiejszy wynik z hamowni V-tech Focus 1.5 eb seria 150km rocznik 2015
176km przy 6334obr
273Nm przy 2365
Pomiedzy 2250-4500 trzyma caly czas powyzej 260Nm
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Trochę słabo...Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał dziubek123 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Panowie, jak skrzynia i dwumasa radzą sobie z podniesionym momentem?
Co do skrzyni i dwumasa... Jak nie palisz gumy przy każdym ruszaniu i nie strzelasz ze sprzęgła to dwumas powinien dawać radę. Skrzynia - ja zrobiłem już na modzie 2kkm i na razie żyje Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a lekkiej nogi raczej nie mam. Wszystko wyjdzie "w praniu".
Tak jak już wcześniej pisałem - pierwsze co przeszkadza po podniesieniu mocy i momentu to seryjne ogumienie. A jak panują warunki ograniczonej przyczepności, co przy obecnej porze roku zdarza się co najmniej często - TRAGEDIA. Dlatego na lato mam w planach felgi o szerokości 7,5-8 cali i kapcie do tego.

Ostatnio edytowane przez nonamebiker ; 09-12-2016 o 20:55
nonamebiker jest offline   Odpowiedź z Cytatem