Temat: [Mondeo 2007-2014] Zmiana swiatla w podsufitce
View Single Post
Stary 28-12-2016, 07:37   #5
arturek
FORD|ZAWODOWIEC

Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
Domyślnie Odp: Zmiana swiatla w podsufitce

Cytat:
Napisał osskit Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
[...]
Chociaz mi chlodzilo, o zamiane na ta "duza" lampke, ze schowiken na okulary. Wiem, w przed lifcie tez byl schowek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ktory zreszta mam, ale ten po liftowy wydaje aie po prostu praktyczniejszy
Witam

1) Widzę, że źle zrozumiałem Twoje pytanie

2) Odnośnie schowka na okulary wtrącę swoje trzy grosze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a) nowy kształt schowka na okulary nie wnosi nic nowego, jeśli chodzi o wygodę
b) schowki były w wersji
- bez dodatkowych lampek
- z dodatkowymi lampkami diodowym

Miałem schowek bez diód, założyłem diodowy ... i pełne rozczarowanie
Wg katalogu, powinno być widoczna "nastrojowa poświata, podświetlająca okolice dźwigni biegów" => w rzeczywistości - wielka "kicha"

Kolejna sprawa => schowki "diodowe" na Allegro są zazwyczaj zdekompletowane => brak najważniejszego => diód oraz kawałka wiązki, dzięki któremu dopinamy się do instalacji auta.
Dzwoniłem nawet do sprzedawcy, to stwierdził, że nie ma tych elementów => tak niechlujnie demontują auta

pozdrawiam
Arturek

P.S.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez arturek ; 28-12-2016 o 07:47
arturek jest offline   Odpowiedź z Cytatem