Cytat:
[...]
Chociaz mi chlodzilo, o zamiane na ta "duza" lampke, ze schowiken na okulary. Wiem, w przed lifcie tez byl schowek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ktory zreszta mam, ale ten po liftowy wydaje aie po prostu praktyczniejszy
|
Witam
1) Widzę, że źle zrozumiałem Twoje pytanie
2) Odnośnie schowka na okulary wtrącę swoje trzy grosze
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
a) nowy kształt schowka na okulary nie wnosi nic nowego, jeśli chodzi o wygodę
b) schowki były w wersji
- bez dodatkowych lampek
- z dodatkowymi lampkami diodowym
Miałem schowek bez diód, założyłem diodowy ... i pełne rozczarowanie
Wg katalogu, powinno być widoczna
"nastrojowa poświata, podświetlająca okolice dźwigni biegów" => w rzeczywistości - wielka "kicha"
Kolejna sprawa => schowki "diodowe" na Allegro są zazwyczaj zdekompletowane => brak najważniejszego => diód oraz kawałka wiązki, dzięki któremu dopinamy się do instalacji auta.
Dzwoniłem nawet do sprzedawcy, to stwierdził, że nie ma tych elementów => tak niechlujnie demontują auta
pozdrawiam
Arturek
P.S.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.