![]() |
|
|||||||
|
Dołącz teraz!
|
|
Dołącz już teraz do największej społeczności miłośników Forda w Polsce. Zarejestruj się i uzyskaj pełen dostęp do wszystkich działów, tematów i opcji jakie oferuje forum! |
![]() |
|
|
Narzędzia wątku | Przeszukaj ten temat |
|
|
#1 |
|
ford::average
![]() Imię: Oskar
Model: Ford Mondeo mk4
Silnik: 2.0 TDCI
Rocznik: 2007
|
Witam, mam dosc nietypowe pytanie. Chcialbym zmienic lampke, w swoim przedliftowym mondeo, na taka poliftowa. Wiem ze ma inny ksztal, licze sie z cieciem podsufitki (podobna operacje przeprowadzilem juz na focusie mk2). Jednak czy wtyczki do swiatla spasuja? Czy sama podsufitka ma taki sam ksztalt?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Zarejestrowany: 13-02-2004
Model: Focus mk4
Silnik: 1.5L EcoBoost /150KM
Rocznik: 2019
|
Witam
Poczytaj na forum w dziale Focusa => nie jest tak różowa W Focusie te lampki (poliftowe) występowały w 2 wersjach a) z 1 żarówką = bez świateł do czytania b) diodowe - ze światłami do czytania Kolega chciał wymienić lampkę zwykłą na wersję diodową z lampkami do czytania i okazało się, że jest problem z kablami i wtyczkami Oczywiście mówimy o lampce tego typu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozdrawiam Arturek
|
|
|
#3 |
|
|
No to chyba raczej bedzie trzeba odpuscic temat. Chociaz mi chlodzilo, o zamiane na ta "duza" lampke, ze schowiken na okulary. Wiem, w przed lifcie tez byl schowek Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ktory zreszta mam, ale ten po liftowy wydaje aie po prostu ptaktyczniejszy
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ford::expert
![]() Imię: Artur
Model: było Mondeo mk4, jest Fiesta mk7, EDGE
Silnik: 1.25 , 2.0
Rocznik: 2014, 2019
|
Łatwiej zakupić poliftową podsufitkę i wymienić Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
Cytat:
1) Widzę, że źle zrozumiałem Twoje pytanie 2) Odnośnie schowka na okulary wtrącę swoje trzy grosze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. a) nowy kształt schowka na okulary nie wnosi nic nowego, jeśli chodzi o wygodę b) schowki były w wersji - bez dodatkowych lampek - z dodatkowymi lampkami diodowym Miałem schowek bez diód, założyłem diodowy ... i pełne rozczarowanie Wg katalogu, powinno być widoczna "nastrojowa poświata, podświetlająca okolice dźwigni biegów" => w rzeczywistości - wielka "kicha" Kolejna sprawa => schowki "diodowe" na Allegro są zazwyczaj zdekompletowane => brak najważniejszego => diód oraz kawałka wiązki, dzięki któremu dopinamy się do instalacji auta. Dzwoniłem nawet do sprzedawcy, to stwierdził, że nie ma tych elementów => tak niechlujnie demontują auta pozdrawiam Arturek P.S. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
------------------------------------------------------------------ INSTRUKCJE.pdf / nowy eTIS / chemia_Forda / Ostatnio edytowane przez arturek ; 28-12-2016 o 07:47 |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
ford::expert
![]() Imię: Artur
Model: było Mondeo mk4, jest Fiesta mk7, EDGE
Silnik: 1.25 , 2.0
Rocznik: 2014, 2019
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
FORD|ZAWODOWIEC
|
Witam
Nie => po prostu jeździłem zarówno Mondeo mk4 jak i Focusem mk3 (a pewne rzeczy są podobne => tak więc mam porównanie) pozdrawiam Arturek
|
|
|
#8 | |
|
FORD|ZAWODOWIEC
![]() Imię: Marcin
Model: Mondeo MK5
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2015
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
ford::amateur
![]() Zarejestrowany: 26-06-2016
Model: Mondeo MkIV
Silnik: 2.0 DuraTorque
Rocznik: 2012
|
ja mam z tym diodowym podświetleniem. może i niczego nie podświetla, to fakt, ale jak się na to patrzy to całkiem niegłupio wygląda Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
No ze zdjec widze, ze praktucznosc o ktora mi chodzi, jest spelniona Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. w przedlifcie schowek sie tylko "obkreca" i zawsze musze mu pomoc, bo okulary mi sie blokuja. W polifcie nie widze tego problemu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
|
|
|